Fiskepaket

Ett äventyr i en världsunik natur.
Upplev Stockholms närmaste vildmark bland tusentals orörda skärar och öar. Låt våra fiskeguider visa dig det bästa av skandinaviskt fiske och den fantastiska naturen längst ut i den svenska skärgården.

Vi kombinerade två dagar med underbart fiske med god mat och bekvämt boende på tre olika platser. Allt i en världs unik miljö.

Sjö & Havsguiderna kommer att leda dig till heta fläckar för gädda, havsöring och pök bort från de typiska turistområdena och kanske du kommer att fånga dina drömmars fiskar.

3 nätter och 3 dagar
TRANSPORT Hyrbil eller buss till Åtellet i Norrtälje från Arlanda eller Stockholm
PRIS 14.495 SEK / p

Paketpriset är per person när du reser i en grupp på minst 2 personer och högst 4 personer. För privat vägledning kontakta oss för prisuppgift.

INKLUDERAR: Alla måltider, 3 nätter, fiskeutrustning, säkerhetsutrustning, bastu, cyklar på Arholma, kajakuthyrning på Fejan, båt-taxi.
BRA ATT HA MED ER: Varma utomhuskläder, mössa, glödor och korrekta skor

Första dagen

Din första vistelse på detta äventyr är hos oss på hotell "Åtellet".  Här har du det baltiska havet strax utanför fönstret.
Ta tillfället i akt att utforska Norrtälje med en fascinerande historia från början av 1700.
Efter en tre-rätters middag och en god natts sömn på Åtellet är du redo för en dag med fiske bland ö och skär.

Andra dagen

Dag två börjar med en utsökt frukost full av energi. Perfekt för en hel dag ute på vattnet.
Våra fiskeguider hämtar dig vid vattnet utanför Åtellet för en fiskedag, mycket frisk luft och naturupplevelse.
Ut i vildmarken Det är inte svårt att hitta bra platser för en typisk svensk "Fika". Den svåra delen är att välja den bästa platsen för den. Lyckligtvis har du de bästa guiderna i denna del av skärgården och de vet de bästa platserna för lunch och kaffepaus.
På eftermiddagen hamnar du på ön Arholma, långt ut vid Stockholms skärgård.
Här bor du på Arholma Nord, en gammal militäranläggning från det kalla kriget, som nu är ett vandrarhem och en restaurang. En varm bastu, god mat och bekväma sängar är nyckeln till en god kväll och ett bra sätt att sammanfatta och göra dig redo för en ny dag på havet. På Arholma har du också tid att utforska ön och dess historia. Det enklaste sättet är med cykel som du lånar från Arholma Nord.

Tredje dagen

Efter en god natts sömn serveras frukost med en underbar utsikt över horisonten.
Idag kommer fisket att vara på ytterskärgården där du har en bra chans att upptäcka havsörnar som svävar i himlen eller näsa förseglar som tar upp huvudet över ytan.
Vi fiskar oss genom små skärar och hamnar på ön Fejan där Fejan utomhus kanvashotell ligger.
Här kommer du att uppleva riktig glans med en spektakulär utsikt. Fejan Canvas Hotel är bekväma och stora lyxiga tält i lyxiga tält, precis vid vattnet. Hotell standard sängar och sängkläder, en liten vedeldad spis för kalla nätter, oljelarmar, filtar och alla de mysiga sakerna.
Vi erbjuder dig alla ingredienser för en middag som du lagar mat på en traditionell svensk Muurikka och på morgonen får du en frukostkorg till tältet.

Sista dagen

Efter frukost har du tid för lite kajakpaddling och bara reflektion över vad du har haft erfarenhet under dessa dagar.
Innan taxibåten plockar upp dig har du en bra lunch vid Fejan utomhus.
Taxi båten tar dig tillbaka till Norrtälje och vi hjälper gärna er att boka transport för er resa hemåt.!

 
Fejanoutdoor
fiskebild2
fiskebild4
fiskebild1
rum 10 från sidan 2