Lunchmeny vecka 16

Dagens och veckans tips serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Dagens lunch 135


Måndag
Kyckling
currysås, ris, äpple

Tisdag
Bouillabaisse
fänkål, krutonger, svart vitlök

Onsdag
Örtstekt kotlett
kryddsky, svamp, rostade rotfrukter

Torsdag
Pannbiff
gräddsås, pressgurka, lingon

Fredag
Grillmix
majskräm, barbecuesås, pommes frites

Veckans


Veckans från havet 175
Spätta
brynt smör, betor, kapris

Veckans kött 145
Club sandwich
syrad lök, currymajonnäs, pommes frites

Veckans veg 135
Quorn lasagne
tomatsås, basilika, parmesan

Veckans sallad 135
Parmaskinka
melon, myntadressing, fetaost

Veckans husman 150
“Skomakarlåda”
potatispuré, bacon, purjolök

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Chark 75

Öjebytoast
kräftor, Västerbottenost, O.P Anderson 165/220

Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 235
Pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 255
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 40

Chokladkräm
salt karamellglass, brownie, brynt smör 125

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

sv_SESwedish