Lunchmeny vecka 17

Dagens och veckans tips serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Dagens lunch 135


Måndag
Kyckling
tikka masala, ris, raita

Tisdag
Boeuf bourguignon
picklad steklök, champonjon, rökt sidfläsk

Onsdag
Ljummen rostbiff
potatissallad, rostad lök, rödvinssky

Torsdag
Köttbullar
gräddsås, rårörda lingon, dillgurka

Fredag
Fish n chips
remouladsås, gröna ärtor, citron

Veckans


Veckans från havet 145
Senapstekt strömming
rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör

Veckans kött 150
Stekt fläsk
löksås, rårörda lingon, kokt potatis

Veckans veg 135
Rostad pumpa
kikärtor, matvete, honungsdressing

Veckans sallad 135
Kyckling
sparris, ramslökskräm, dill

Veckans husman 155
Dillkött
morot, kokt potatis, purjolök

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Chark 75

Öjebytoast
kräftor, Västerbottenost, O.P Anderson 165/220

Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 235
Pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 255
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 40

Chokladkräm
salt karamellglass, brownie, brynt smör 125

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

sv_SESwedish