Lunchmeny vecka 9
Vardagar 11.00—14.00

I dagens & veckans ingår mineralvatten/ lättöl,
brödkorg samt kaffe & kaka

FÖR TAKE AWAY LUNCH RING: 0176-700450

MÅNDAG 1/3
Kyckling
stekt ris,
currymajonnäs, kryddig kål

TISDAG 2/3
Bouef bourguignon
potatispuré, persilja, smålökar

ONSDAG 3/3
Pannbiff
löksky, rårörda lingon, friterad persilja

TORSDAG 4/3
Pocherad sej
Sandefjordssås,
bellaverde, stenbitsrom

FREDAG 5/3
Rapsgriskotlett
rostad potatis, haricot verts, sauce bearnaise

VECKANS KÖTT
Pasta
skogssvamp, salsicciafärs, parmesan 135


VECKANS FRÅN HAVET
Friterad spätta
tartarsås, kokt potatis, dillgurka 145


VECKANS VEGETARISKA
Bakad blomkål
currysås, rostade nötter, potatis 105

VECKANS SALLAD
Lufttorkad karré

rostade morötter, harissamajonnäs,
rotfruktschips 105

ALLTID PÅ ÅTELLET 

SIKROMSTOAST
gräddfil, rödlök, citron 140


HÖGREVSHAMBURGARE

ost från Väddö gårdsmejeri, picklad & stekt lök,pommes frites, aioli 185

ROSLAGSSCHNITZEL
skirat smör, sockerärtor, kokt potatis 220

ÅTELLETS ”CAESARSALLAD”
(handskalade räkor alt friterad halloumi)
avokado, västerbottencaesar, krutonger 195

 

 

mattallrik

DAGENS LUNCH PÅ ÅTELLET

Vi är placerade mitt i Roslagens hjärta precis vid vattnet.
Vi använder oss av lokala levarantörer så långt det går och tänker på vår miljö och försöker på flera små sätt även få fram det i allt vi gör och serverar.

På Åtellet så serverar vi alltid en Veckans vegetariska rätt som även går att få Vegansk om ni säger till vid beställning.

Vi har flera a la carte rätter på lunchen som går att kombinera till en perfekt affärslunch
Varmt välkomna till Åtellet på dagens lunch.

.