Lunchmeny vecka 17
Dagens och veckans tips serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.
Dagens lunch 135
Måndag
Kyckling
tikka masala, ris, raita
Tisdag
Boeuf bourguignon
picklad steklök, champonjon, rökt sidfläsk
Onsdag
Ljummen rostbiff
potatissallad, rostad lök, rödvinssky
Torsdag
Köttbullar
gräddsås, rårörda lingon, dillgurka
Fredag
Fish n chips
remouladsås, gröna ärtor, citron
Veckans
Veckans från havet 145
Senapstekt strömming
rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör
Veckans kött 150
Stekt fläsk
löksås, rårörda lingon, kokt potatis
Veckans veg 135
Rostad pumpa
kikärtor, matvete, honungsdressing
Veckans sallad 135
Kyckling
sparris, ramslökskräm, dill
Veckans husman 155
Dillkött
morot, kokt potatis, purjolök
Tillägg: Liten sallad 20
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Chark 75
Öjebytoast
kräftor, Västerbottenost, O.P Anderson 165/220
Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 235
Pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 255
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladtryffel
kola & havssalt 40
Chokladkräm
salt karamellglass, brownie, brynt smör 125
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.