Våra möteslokaler

Åtellet har fyra stycken möteslokaler. Två stycken ligger på plan 3 som har direkt anslutning till bastun. En av lokalerna har en stor terrass med utsikt över Norrtäljeviken. En konferenslokal ligger på vårt entréplan och en ligger i den gamla stadshotellet intill lilla torget ( 2 minuters promenad från Åtellet).

Alla konferensrum är utrustade med wifi, skrivblock, pennor, förlängningssladd, häftapparat och i alla lokaler ingår även projektor eller tv som går att koppla upp sig mot. Frukt, godis och isvatten dukas upp och fylls på under dagen.

Vi har adaptrar som går att koppla till HDMI, USB-C, Lightning och VGA behövs annan teknik så fråga gärna vid bokningstillfället så löser vi det mesta, intresserade så kontakta oss så återkommer vi med en offert och prisförslag.

Hämtan

En avlång lokal som passar bäst med styrelsesittning som rymmer upp till 15 personer & ligger på plan 3. I denna lokal finns det en whiteboard tavla bakom projektorduken. Denna lokal går även att få med loungemöbler vid efterfrågan för mer avslappnande möten.

Kärringen

Har ett styrelsebord som rymmer upp till 6 personer. Denna lokal går även att få med loungemöbler vid efterfrågan för mer avslappnade möten.

Verandan

Verandan,  finns på entréplanet och är en del av vår restaurang som vi delar av med två skjutdörrar. Denna lokal är utrustad med fast projektor och filmduk och rymmer upp till 50 personer.

Festivitetssalen

Ett stenkast från Åtellet finner ni även den anrika festvitetssalen som ligger i byggnaden som en gång var stadshotell i Norrtälje. I denna lokal har vi  möjlighet att ta emot grupper upp till 80 personer i biosittning. Fikapauser sker i lokalen medans lunchen samt middag serveras på Åtellet (2 minuters promenad mellan byggnaderna).

stadt festivitetsvåning 2
Konferens
Hämtan
Konferens 2
sv_SESwedish