Erbjudanden och paket

Vi har skräddarsytt ett brett utbud av upplevelser så att du kan få ut det mesta av din vistelse hos oss.

Alla hjärtans weekend

Överraska den speciella med en vistelse på hotell med 3-rätters middag morgonrockar på rummet och frukostbuffé. Pris från 1095:- per person i del av dubbelrum.

Läs mer & boka

Påsk

Fira påskhelgen på hotell! Övernattning med påskinspirerad 3-rätters middag och frukostbuffé. Pris från 1195:- per person i del av dubbelrum.

åtellet

SoMMAR

Njut av sommaren i roslagens pärla. Övernattning med dagens lunch, 3-rätters middag och frukostbuffé. Pris från 1095:- per person i del av dubbelrum. Går att boka sön-tors den 19 april – 30 september.

Bastu

Unna dig någon timme i vår bastu! Det går att boka endast bastu eller bastupaket. I bastupaketet ingår bastu, handduk, dryck, chark och lounge. Pris från 150:- per person.

Romantik

Överraska någon du håller kär med en hotellövernattning! Övernattning med morgonrockar, tryfflar, mousserande vin och frukostbuffé. Pris från 995:- per person i del av dubbelrum.

Lyxweekend

Vårt lyxigaste paket! Övernattning i två nätter med mat, dryckespaket och välkomstgåva på rummet. Pris från 3095:- per person i del av dubbelrum. Går inte att boka 20/6-14/8.

Gourmet

Njut av god mat och dryck! Övernattning med avsmakningsmeny inkl. dryckespaket och frukostbuffé. Pris från 1895:- per person i del av dubbelrum. Går inte att boka 20/6-14/8.

Vandring

Upptäck Roslagens unika natur och kultur på Roslagsleden. Väl tillbaka på hotellet njuter ni av 3-rätters middag och god natts sömn. Pris från 1545:- per person i del av dubbelrum.

Golf

Spela 18 hål på Roslagens finaste bana för att sedan njuta av god mat i mysig miljö. Övernattning med greenfee, 3-rätters middag och frukost. Pris från 1670:- per person.

padel 4 beskuren

Padel

Förgyll vardagen lite extra med Padelspel och god mat. Övernattning, 1h Padelspel, energidryck, 3-rätter middag, och frukost. Pris från 1495:- per person.

Bröllop

Fira er bröllopsnatt hos oss! Övernattning i deluxe dubbelrum, morgonrockar, mousserande vin, kola och havssaltstryffel samt blommor på rummet. Pris från 1165:- per person i del av dubbelrum.

sportlov

Sportlov på Åtellet! Under vecka 8-10 bor barnen gratis på hotellet med 2 st betalande vuxna. Det går även att köpa till en grillpåse med korv med bröd, marshmallows och karta över grillplatserna i Norrtälje.

Läs mer & boka

Presentkort

Letar du efter den perfekta presenten till någon som har allt? Vad sägs om att ge bort tid tillsammans? Något att se fram emot och längta efter. 

sportlov

Sportlov på Åtellet! Under vecka 8-10 bor barnen gratis på hotellet med 2 st betalande vuxna. Det går även att köpa till en grillpåse med korv med bröd, marshmallows och karta över grillplatserna i Norrtälje.

Läs mer & boka