Erbjudanden och paket

Vi har skräddarsytt ett brett utbud av upplevelser så att du kan få ut det mesta av din vistelse hos oss.

Atellet host omgjord

HÖST

Övernattning med dagens lunch, 3-rätters middag och frukostbuffé. Pris från 1195:- per person i del av dubbelrum. Går att boka söndag-torsdag den 1 oktober – 23 november.

Namnlös design

Nyår

Fira in det nya året i Roslagen. Övernattning med avsmakningsmeny och frukost. Pris från 1815:- per person i del av dubbelrum. Går att boka 31 december 2022 och endast via mail.

Vinter

JUL

Njut av ett vintrigt Roslagen. Övernattning med julinspirerad avsmakningsmeny och frukost. Pris från 1550:- per person i del av dubbelrum. Går att boka 24 november – 22 december 2022.

rum 10 från sängen b

Gourmet

Njut av god mat och dryck! Övernattning med avsmakningsmeny inkl. dryckespaket och frukostbuffé. Pris från 2050:- per person i del av dubbelrum. går ej att boka 25/11-10/1-2023

Vinter 1

Vinter

Övernattning med dagens lunch, 3-rätters middag och frukostbuffé. Pris från 1195:- per person i del av dubbelrum. Går att boka söndag-torsdag den 27 december – 31 mars.

bastu m handduk bjpg

Bastu

Unna dig någon timme i vår bastu! Det går att boka endast bastu eller bastupaket. I bastupaketet ingår bastu, handduk, dryck, chark och lounge. Pris från 150:- per person.

vinglasb

Lyxweekend

Vårt lyxigaste paket! Övernattning i två nätter med mat, dryckespaket och välkomstgåva på rummet. Pris från 3095:- per person i del av dubbelrum.

Romantikb

Romantik

Överraska någon du håller kär med en hotellövernattning! Övernattning med morgonrockar, tryfflar, mousserande vin och frukostbuffé. Pris från 995:- per person i del av dubbelrum.

Vandring beskuren

Vandring

Upptäck Roslagens unika natur och kultur på Roslagsleden. Väl tillbaka på hotellet njuter ni av 3-rätters middag och god natts sömn. Pris från 1545:- per person i del av dubbelrum.

Roslagens golfbana

Golf

Spela 18 hål på Roslagens finaste bana för att sedan njuta av god mat i mysig miljö. Övernattning med greenfee, 3-rätters middag och frukost. Pris från 1670:- per person.

padel 4 beskuren

Padel

Förgyll vardagen lite extra med Padelspel och god mat. Övernattning, 1h Padelspel, energidryck, 3-rätter middag, och frukost. Pris från 1495:- per person.

Bröllopspaket b

Bröllop

Fira er bröllopsnatt hos oss! Övernattning i deluxe dubbelrum, morgonrockar, mousserande vin, chokladtryffel samt blommor på rummet. Pris från 1165:- per person i del av dubbelrum.

ATellet 22 beskuren

Presentkort

Letar du efter den perfekta presenten till någon som har allt? Vad sägs om a5tt ge bort tid tillsammans? Något att se fram emot och längta efter. 

åtellet

SoMMAR

Njut av sommaren i roslagens pärla. Övernattning med dagens lunch, 3-rätters middag och frukostbuffé. Pris från 1095:- per person i del av dubbelrum. Går att boka sön-tors den 19 april – 30 september.

Kärlek beskuren
Erbjudanden 17

Alla hjärtans weekend

Överraska den speciella med en vistelse på hotell med 3-rätters middag morgonrockar på rummet och frukostbuffé. Pris från 1095:- per person i del av dubbelrum.

Läs mer & boka
fågelbo bekuren
Erbjudanden 18

Påsk

Fira påskhelgen på hotell! Övernattning med påskinspirerad 3-rätters middag och frukostbuffé. Pris från 1195:- per person i del av dubbelrum.

Sportlovsbild andrad storlek
Erbjudanden 19

sportlov

Sportlov på Åtellet! Under vecka 8-10 bor barnen gratis på hotellet med 2 st betalande vuxna. Det går även att köpa till en grillpåse med korv med bröd, marshmallows och karta över grillplatserna i Norrtälje.

Läs mer & boka