Mötesplats Åtellet

Vi har skapat en naturlig mötesplats för båtfolk, affärsfolk, fredagsfirare, söndagsflanörer, storögda utlandsturister, julshoppande stockholmare och allsköns roslagsbor. Vi erbjuder fantastisk mat & dryck i vår restaurang & bar.

Varmt välkomna till oss!

Vår vision

Vi värnar mycket om vår fina stad Norrtälje och vill i största möjliga utsträckning använda oss av lokala entreprenörer, leverantörer mm. Detta gäller allt från råvarorna på vår frukostbuffé, i vår restaurang & bar men även vår leverantör av el, internet & inredning.

Vi arbetar med att minska matsvinnet.
Ungefär en tredjedel av all mat som produceras i Sverige hamnar i papperskorgen. Vi på Åtellet ser en möjlighet att kunna hjälpa både miljön och företaget att ta tillvara på maten på ett bättre sätt. Istället för att vi slänger överbliven mat så säljer vi matlådor från lunchen. Dessutom till 1/2 priset!
Att minska matsvinnet är en del av Åtellets hållbarhetsarbete!

Hundar

Ni är varmt välkomna att ta med era fyrbenta vänner till oss, men vi vill förtydliga att det kommer med ansvar av dig som ägare.
-Vi vill inte att era hundar skäller då det stör andra gäster, vet du med dig att din lilla kompis inte alltid kan vara tyst vill vi gärna att ni lämnar denne hemma.
-Vår restaurang är endast avsedd att mätta våra tvåbenta gäster, inte era fyrbenta vänner så dessa får vi be er ge sin måltid innan eller efter ert besök hos oss.
– Vi vill också påminna om att vi ibland blir gästade av pälsdjursallergiker så därför vill vi väldigt gärna att ni låter era fyrbenta vänner stanna på golvet, inte på våra möbler.

På hotellet har vi ett begränsat antal rum där vi tillåter hundar, kontakta oss om ni önskar att boka ett hundrum.

0H3A4700
sv_SESwedish