Vecka 52-2
Lunchtips mellandagarna
Måndag 22/12
Lax
Sandefjordssås, fänkål, stenbitsrom
Tisdag 23/12
Schnitzel
chili, tryffelsky, persilja
24-26/12 STÄNGT
Lördag – söndag 27-28/12
Åtellets Caesar
Kyckling, Bacon, parmesan
Måndag 29/12
Bouillabaise
fänkål, krutonger, saffransaioli
Tisdag 30/12
Rostbiff
Fransk potatissallad, rostad lök, rödvinsky
31-1/1 STÄNGT
Fredag 2/1
Kotlett
bearnaise, pommes frites, broccoli
Lördag – söndag 3-4/1
Ångad sej
jordärtskockspuré, vitvinssås, bacon
Måndag 5/1
Friterad kyckling
sweet chilisås, koriander, sesam
Tisdag 6/1
Bœuf bourguignon
rökt sidfläsk, syltlök, potatispure
Onsdag 7/1
Isterband
senapsstuvad potatis, rödbetor, kapris
Torsdag 8/1
Fish n chips
gröna ärtor, dansk remoulade, citron
Fredag 9/1
Wallenbergare
rårörda lingon, bryntsmör, potatispuré
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Veckans från havet
Veckans kött
Veckans sallad 145
Veckans vegetariska 145
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225
Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230
Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20
Högrevsburgare
silverlök, bacon, pommes frites 235
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladkräm
salt karamell, brynt smör, brownie 135
Chokladtryffel
kola & havssalt 45
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

