Vecka 52-2

Lunchtips mellandagarna

Måndag 22/12
Lax
Sandefjordssås, fänkål, stenbitsrom 

Tisdag 23/12
Schnitzel
chili, tryffelsky, persilja

24-26/12 STÄNGT

Lördag – söndag 27-28/12
Åtellets Caesar
Kyckling, Bacon, parmesan

Måndag 29/12
Bouillabaise
fänkål, krutonger, saffransaioli

Tisdag 30/12
Rostbiff
Fransk potatissallad, rostad lök, rödvinsky

31-1/1 STÄNGT

Fredag 2/1
Kotlett
bearnaise, pommes frites, broccoli

Lördag – söndag 3-4/1
Ångad sej
jordärtskockspuré, vitvinssås, bacon  

Måndag 5/1
Friterad kyckling
sweet chilisås, koriander, sesam

Tisdag 6/1
Bœuf bourguignon
rökt sidfläsk, syltlök, potatispure

Onsdag 7/1
Isterband
senapsstuvad potatis, rödbetor, kapris

Torsdag 8/1
Fish n chips
gröna ärtor, dansk remoulade, citron 

Fredag 9/1
Wallenbergare
rårörda lingon, bryntsmör, potatispuré 

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Veckans från havet

Veckans kött

Veckans sallad 145

Veckans vegetariska 145

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Högrevsburgare
silverlök, bacon, pommes frites 235

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladkräm
salt karamell, brynt smör, brownie 135

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish