Vecka 28

Dagens Tips 175

serveras kl 11-15 måndag-lördag 12-15 söndag

Måndag
Kyckling, rostad broccoli, myntayoghurt, marconamandlar

Tisdag
Ångad sej, ”Skagen”, gröna ärtor, citron

Onsdag
Rostbiff, fransk potatissallad, pepparmajonnäs, timjansky

Torsdag
Kotlett, rostad potatis, majs, barbecuesås

Fredag
Panerad schnitzel, kryddig spetskål, brynt smör, rödvinssås

Lördag
Wallenbergare, med potatispuré, ärtor, brynt smör, lingon

Söndag
Örtstuvad pasta, salsiccia, parmesan, persilja

Veckans vegetariska 175
Rostad broccoli, örtkräm, parmesan, mandel


Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Löjromschips 120

Padrones 60

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladkräm salt karamell, brynt smör, brownie 135

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish