Vecka 28
Dagens Tips 175
serveras kl 11-15 måndag-lördag 12-15 söndag
Måndag
Kyckling, rostad broccoli, myntayoghurt, marconamandlar
Tisdag
Ångad sej, ”Skagen”, gröna ärtor, citron
Onsdag
Rostbiff, fransk potatissallad, pepparmajonnäs, timjansky
Torsdag
Kotlett, rostad potatis, majs, barbecuesås
Fredag
Panerad schnitzel, kryddig spetskål, brynt smör, rödvinssås
Lördag
Wallenbergare, med potatispuré, ärtor, brynt smör, lingon
Söndag
Örtstuvad pasta, salsiccia, parmesan, persilja
Veckans vegetariska 175
Rostad broccoli, örtkräm, parmesan, mandel
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Löjromschips 120
Padrones 60
Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225
Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230
Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladkräm salt karamell, brynt smör, brownie 135
Chokladtryffel
kola & havssalt 45
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.
