Vecka 20

Dagens 135

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl.11:00-14:00. Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Måndag
Bouillabaisse
saffransaioli, fänkål, krutonger

Tisdag
Kyckling
ratatouille, broccoli, persilja

Onsdag
Lasagne
tomatconcassé, basilika, parmesan

Torsdag
Fetaostbiffar bulgur, tzatziki, rödvinssås

Fredag
Örtstekt fläskfilé tryffel, grönsallad, parmesan


Veckans

Veckans från havet 185
Ångad rödspätta
betor, kapris, brynt smör

Veckans kött 165
Skomakarlåda
stekt fläsk, purjolök, potatispuré

Veckans vegetariska 135
Rotselleri
smörsås, sockerärtor, mandel

Veckans sallad 135
Chévre
betor, myntayoghurt, valnötter

Veckans burgare 185
Högrevsburgare
tryffelmajonnäs, sallad, tomat

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish