Lunchmeny vecka 18

Dagens och veckans tips serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Dagens lunch 135


Måndag
Kyckling
shiitake, dragonmajonnäs, jalapeño

Tisdag
Nattbakad karré
gräddsås, svartvinbärsgelé, broccoli

Onsdag
Första maj – se vår Á la carte meny

Torsdag
Fetaostbiffar
grekisk sallad, tzatziki, örtsky

Fredag
Örtstekt pluma
Café de Paris smör, bakad tomat, persilja

Veckans


Veckans från havet 180
Torsk
jordärtskockspuré, bacon, vitvinssås

Veckans kött 155
Pytt Bellman
rödbetor, ägg, persilja

Veckans veg 135
Hummus
rostad broccoli, hasselnötter, parmesan

Veckans sallad 135
Kyckling Caesar
krutonger, bacon, rostad potatis

Veckans husman 165
Oxbringa
rotmos, smörad buljong, pepparrot

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Chark 75

Öjebytoast
kräftor, Västerbottenost, O.P Anderson 165/220

Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 235
Pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 255
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 40

Chokladkräm
salt karamellglass, brownie, brynt smör 125

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

sv_SESwedish