Dagens Lunch vecka 50

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Dagens lunch 135

Måndag
Fläskfilé
café de Paris, potatisgratäng, persilja

Tisdag
Krispig sej
fänkål, chiliremoulad, dill

Onsdag
Biff à la Lindström
rödvinssås, kapris, persilja

Torsdag
Kyckling Caesar
parmesan, krutonger, bacon

Fredag
Örtstekt pluma
mojo rojo, grönsallad, parmesan

Veckans

Veckans från havet 150
Fiskgryta
aioli, fänkål, krutonger

Veckans kött 165
Köttfärslimpa
gräddsås, svartvinbärsgelé, saltgurka

Veckans vegetariska 135
Vindaloo
cashewnötter, blomkål, myntayoghurt

Veckans sallad 135
Prosciutto
pesto, valnötter, syrad lök

Veckans burgare 180
Friterad kyckling
aioli, saltgurka, pommes frites

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Lunch på Åtellet
Dagens lunch 2
sv_SESwedish