Lunchmeny vecka 49

Dagens och veckans tips serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Dagens tips 135


Måndag
Toskansk högrevsgryta
foccacia, örtkräm, parmesan

Tisdag
Raggmunk
stekt fläsk, rårörda lingon, brynt smör

Onsdag
Pannbiff
löksky, dillgurka, persilja

Torsdag
Friterad sej
tartarsås, potatissallad, citron

Fredag
Skomakarlåda
rödvinssås, potatispuré, sidfläsk

Veckans

Veckans från havet 170
Lax ”lohikeitto”
potatis, smörkokt morot, dill

Veckans kött 185
Pepparstek
dijonkräm, surdegsbröd, bacon

Veckans veg 135
Bakade morötter
fetaost, ras el hanout, bulgur

Veckans sallad 135
Nudelsallad
kyckling, jordnötter, koriander  

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 50

Oliver 50

Chark 75

Toast Skagen
stenbitsrom, citron, rödlök 165/210

Roslagsschnitzel
brynt smör, tomater, citron 235
Pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 255
Välj mellan friterad pannoumi eller
handskalade räkor

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

sv_SESwedish