Lunchmeny vecka 43

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Dagens lunch 135


Måndag

Pannbiff
gräddsås, rårörda lingon, potatispuré

Tisdag
Fish n chips
dansk remoulade, gröna ärtor, brynt smör

Onsdag
Kyckling
majskräm, sötpotatis, barbecuesås

Torsdag
Isterband
senapsstuvad potatis, rödbetor, persilja

Fredag
Wallenbergare
gröna ärtor, brynt smör, potatispuré

Veckans


Veckans från havet 175
Ångad torsk
äggsås, räkor, dill

Veckans kött 155
Kålpudding
rårörda lingon, gräddsås, kokt potatis

Veckans vegetariska 135
Risotto
smörstekt svamp, parmesan, persilja

Veckans sallad 135
Nudelsallad
kyckling, kimchimajonnäs, jordnötter

Veckans burgare 185
Pulled pork
picklad jalapeño, rödlök, pommes frites

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
Pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

sv_SESwedish