Dagens Lunch vecka 50
Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.
Dagens lunch 135
Måndag
Fläskfilé
café de Paris, potatisgratäng, persilja
Tisdag
Krispig sej
fänkål, chiliremoulad, dill
Onsdag
Biff à la Lindström
rödvinssås, kapris, persilja
Torsdag
Kyckling Caesar
parmesan, krutonger, bacon
Fredag
Örtstekt pluma
mojo rojo, grönsallad, parmesan
Veckans
Veckans från havet 150
Fiskgryta
aioli, fänkål, krutonger
Veckans kött 165
Köttfärslimpa
gräddsås, svartvinbärsgelé, saltgurka
Veckans vegetariska 135
Vindaloo
cashewnötter, blomkål, myntayoghurt
Veckans sallad 135
Prosciutto
pesto, valnötter, syrad lök
Veckans burgare 180
Friterad kyckling
aioli, saltgurka, pommes frites
Tillägg: Liten sallad 20
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225
Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230
Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladtryffel
kola & havssalt 45
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.