Lunchmeny vecka 43
Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.
Dagens lunch 135
Måndag
Pannbiff
gräddsås, rårörda lingon, potatispuré
Tisdag
Fish n chips
dansk remoulade, gröna ärtor, brynt smör
Onsdag
Kyckling
majskräm, sötpotatis, barbecuesås
Torsdag
Isterband
senapsstuvad potatis, rödbetor, persilja
Fredag
Wallenbergare
gröna ärtor, brynt smör, potatispuré
Veckans
Veckans från havet 175
Ångad torsk
äggsås, räkor, dill
Veckans kött 155
Kålpudding
rårörda lingon, gräddsås, kokt potatis
Veckans vegetariska 135
Risotto
smörstekt svamp, parmesan, persilja
Veckans sallad 135
Nudelsallad
kyckling, kimchimajonnäs, jordnötter
Veckans burgare 185
Pulled pork
picklad jalapeño, rödlök, pommes frites
Tillägg: Liten sallad 20
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225
Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230
Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
Pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladtryffel
kola & havssalt 45
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.