Lunchmeny vecka 18
Dagens och veckans tips serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.
Dagens lunch 135
Måndag
Kyckling
shiitake, dragonmajonnäs, jalapeño
Tisdag
Nattbakad karré
gräddsås, svartvinbärsgelé, broccoli
Onsdag
Första maj – se vår Á la carte meny
Torsdag
Fetaostbiffar
grekisk sallad, tzatziki, örtsky
Fredag
Örtstekt pluma
Café de Paris smör, bakad tomat, persilja
Veckans
Veckans från havet 180
Torsk
jordärtskockspuré, bacon, vitvinssås
Veckans kött 155
Pytt Bellman
rödbetor, ägg, persilja
Veckans veg 135
Hummus
rostad broccoli, hasselnötter, parmesan
Veckans sallad 135
Kyckling Caesar
krutonger, bacon, rostad potatis
Veckans husman 165
Oxbringa
rotmos, smörad buljong, pepparrot
Tillägg: Liten sallad 20
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Chark 75
Öjebytoast
kräftor, Västerbottenost, O.P Anderson 165/220
Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 235
Pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 255
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladtryffel
kola & havssalt 40
Chokladkräm
salt karamellglass, brownie, brynt smör 125
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.