Lunchmeny vecka 38

.
Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Dagens lunch 135


Måndag

Kycklingspett
tzatziki, rostad potatis, chilimajonnäs

Tisdag
Pocherad sej
jordärtskocka, vitvinssås, bacon

Onsdag
Lasagne
tomatsallad, basilikakräm, parmesan

Torsdag
Ljummen rostbiff
rostade rotfrukter, rödvinssky, rostad lök

Fredag
Wallenbergare
rårörda lingon, potatispuré, brynt smör

Veckans


Veckans från havet 180
Halstrad lax
Sandefjordsås, fänkål, dill

Veckans kött 185
Köttbullar
gräddsås, potatispuré, rårörda lingon

Veckans vegetariska 135
Variation på jordärtskocka
brynt sojasmör, jordnötter, krasse

Veckans sallad 135
Kyckling
Åtellets caesar, bacon, parmesan

Veckans burgare 205
Högrevsburgare
lökringar, tryffelmajonnäs, saltgurka

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
Sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
Pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
Välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

sv_SESwedish