Lunchmeny vecka 49
Dagens och veckans tips serveras måndag-fredag kl 11:00—14:00
Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.
Dagens tips 135
Måndag
Toskansk högrevsgryta
foccacia, örtkräm, parmesan
Tisdag
Raggmunk
stekt fläsk, rårörda lingon, brynt smör
Onsdag
Pannbiff
löksky, dillgurka, persilja
Torsdag
Friterad sej
tartarsås, potatissallad, citron
Fredag
Skomakarlåda
rödvinssås, potatispuré, sidfläsk
Veckans
Veckans från havet 170
Lax ”lohikeitto”
potatis, smörkokt morot, dill
Veckans kött 185
Pepparstek
dijonkräm, surdegsbröd, bacon
Veckans veg 135
Bakade morötter
fetaost, ras el hanout, bulgur
Veckans sallad 135
Nudelsallad
kyckling, jordnötter, koriander
Tillägg: Liten sallad 20
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 50
Oliver 50
Chark 75
Toast Skagen
stenbitsrom, citron, rödlök 165/210
Roslagsschnitzel
brynt smör, tomater, citron 235
Pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 255
Välj mellan friterad pannoumi eller
handskalade räkor
Chokladtryffel
kola & havssalt 45