Vecka 19

Dagens 135

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl.11:00-14:00. Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Måndag
Lammfärsbiffar
oliver, vitlökssmör, persilja

Tisdag
Pocherad sej
sparris, Sandefjordsås, dill

Onsdag
Örtstekt kycklingklubba
rostade rotfrukter, tzatziki, pimientos

Torsdag
Rostbiff fransk potatissallad, rostad lök, rädisor

Fredag
Grill mix barbecue, rostad majs, coleslaw


Veckans

Veckans från havet 190
Pocherad torsk
brynt smör, pepparrot, räkor

Veckans kött 175
Wallenbergare
gröna ärtor, rårörda lingon, potatispuré

Veckans vegetariska 135
Risotto
sparris, parmesan, bakad tomat

Veckans sallad 135
Kyckling
pärlcouscous, ramslökspesto, rostade pinjenötter

Veckans burgare 185
Friterad kyckling
barbecue, jalapeño, pommes frites

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish