Vecka 17

Dagens 135

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl.11:00-14:00. Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Måndag
Á la carte/påskmeny samt dagens tips:
Åtellets caesar, bacon, krutonger

Tisdag
Pannbiff
löksky, rårörda lingon, pressgurka

Onsdag
Fläskschnitzel
persilje- & vitlökssmör, parmesan, picklad lök

Torsdag
Kyckling
currysås, äpple, ris

Fredag
Örtstekt pluma rödvinssky, bellaverde, café de Paris


Veckans

Veckans från havet 185
Laxpudding
senapsfrön, hovmästarsås, citron

Veckans kött 165
Isterband
rödbetor, senapsfrön, persilja

Veckans vegetariska 135
Broccoli
jalapeño, fetaost, mandel

Veckans sallad 135
Couscous
kyckling, rödkål, gräslök

Veckans burgare 185
Högrevsburgare
karamelliserad lök, aioli, pommes frites

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish