Vecka 8

Dagens 135

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl.11:00-14:00. Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Måndag
Friterad kyckling
asiatisk barbeque, pak choi, lime

Tisdag
Fiskgryta
fänkål, aioli, krutonger

Onsdag
Schnitzel
kapris, stekt potatis, persilja

Torsdag
Långbakad karré
rostade rotfrukter, tomatsås, parmesan

Fredag
Biff á la Lindström
persilja, kapris, rödbetor


Veckans

Veckans från havet 195
Torsk bourguignon
potatispuré, stekt fläsk, dill

Veckans kött 155
Club sandwich
bacon, syrad lök, pommes frites

Veckans vegetariska 135
Bakad spetskål
jordnötter, brynt smör, sojaemulsion

Veckans sallad 135
Prosciutto
pesto, valnötter, syrad lök

Veckans burgare 195
Pulled pork
picklad jalapeño, rödlök, pommes frites

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish