Vecka 25
Dagens 135
Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl.11:00-14:00. Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.
Måndag
Begränsad meny samt lunchplatser från kl 12:00 Kyckling
Åtellets caesar, krutonger, parmesan
Tisdag
Fiskgryta
aioli, fänkål, krutonger
Onsdag
Schnitzel
rödvinssås, grönsallad, parmesan
Torsdag
Grilled mix
barbecuesås, rostad majs, coleslaw
Fredag
Stängt
Veckans
Veckans från havet 190
Ångad spätta
brynt smör, räkor, kapris
Veckans kött 165
Kålpudding
rårörda lingon, gräddsås, kokt potatis
Veckans vegetariska 135
Rotselleri
smörsås, mandel, sockerärtor
Veckans sallad 135
Chèvre
betor, valnötter, honungsdressing
Veckans burgare 195
Högrevsburgare
barbecuesås, picklad jalapeño, pommes
Tillägg: Liten sallad 20
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225
Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230
Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladtryffel
kola & havssalt 45
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.
