Vecka 13

Dagens 135

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl.11:00-14:00. Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Måndag
Köttbullar
gräddsås, rårörda lingon, potatispuré

Tisdag
Fiskgryta
saffransaioli, fänkål, dill

Onsdag
Långbakad karré
chorizohollandaise, rostad potatis, haricot verts

Torsdag
Kyckling
picklade smålökar, ljummen potatissallad, enbärssky

Fredag
Schnitzel
persilja & vitlökssmör, rostad potatis, vårsallad


Veckans

Veckans från havet 185
Friterad torsk
romescosås, vårsallad, citron

Veckans kött 155
Raggmunk
stekt fläsk, rårörda lingon, brynt smör

Veckans vegetariska 135
Raggmunk
skogssvamp, rårörda lingon, brynt smör

Veckans sallad 135
Chèvre
betor, valnötter, honung

Veckans burgare 195
Fried chicken
franks hot sauce, coleslaw, pommes frites

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish