Vecka 30

Dagens Tips 175

serveras kl 11-15 måndag-lördag 12-15 söndag

Måndag
Rimmad lax
dillstuvad potatis, citron, dill

Tisdag
Rapsgriskarré
grönpepparsås, rostade rotfrukter, persilja

Onsdag
Fiskgryta
fänkål, krutonger, aioli

Torsdag
Fetaostbiffar
grekisk sallad, rosmarinsky, oliver

Fredag
Flankstek
shiitake, dragon, friterad vitlök

Lördag
Kyckling
bulgursallad, harissayoghurt, örter

Söndag
Pocherad sej
citronsmörsås, räkor, brynt hasselnötssmör

Veckans vegetariska 175
Bakad rotselleri
Smörsås, parmesan, mandel


Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Löjromschips 120

Padrones 60

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladkräm salt karamell, brynt smör, brownie 135

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish