Vecka 30
Dagens Tips 175
serveras kl 11-15 måndag-lördag 12-15 söndag
Måndag
Rimmad lax
dillstuvad potatis, citron, dill
Tisdag
Rapsgriskarré
grönpepparsås, rostade rotfrukter, persilja
Onsdag
Fiskgryta
fänkål, krutonger, aioli
Torsdag
Fetaostbiffar
grekisk sallad, rosmarinsky, oliver
Fredag
Flankstek
shiitake, dragon, friterad vitlök
Lördag
Kyckling
bulgursallad, harissayoghurt, örter
Söndag
Pocherad sej
citronsmörsås, räkor, brynt hasselnötssmör
Veckans vegetariska 175
Bakad rotselleri
Smörsås, parmesan, mandel
Alltid på Åtellet
Marconamandlar 55
Oliver 55
Löjromschips 120
Padrones 60
Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225
Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230
Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20
Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi
Chokladkräm salt karamell, brynt smör, brownie 135
Chokladtryffel
kola & havssalt 45
Boka bord
Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.
Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.
Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.
