Vecka 22

Dagens 135

Dagens och veckans lunch serveras måndag-fredag kl.11:00-14:00. Vid bordsbokning erhåller ni bordet i 1 timme. Vid sen ankomst släpper vi bordet efter 15 minuter.

Måndag
Raggmunk
Stekt fläsk, rårörda lingon, brynt smör

Tisdag
Friterad sej
”skagen”, gröna ärtor, citron

Onsdag
Kyckling
rostad majskräm, sötpotatis, barbecue

Torsdag
À la carte + dagens tips
Pannbiff, löksky, rårörda lingon, pressgurka 

Fredag
À la carte + dagens tips
Schnitzel, vårsallad, ramslök, senapssky


Veckans

Veckans från havet 175
Halstrad lax
chorizo, hummervelouté, spetskål

Veckans kött 165
Stekt fläsk
löksås, kokt potatis, rårörda lingon

Veckans vegetariska 135
Gnocchi
valnötter, broccoli, parmesan

Veckans sallad 135
Kyckling
senapskräm, sojabönor, syrad lök

Veckans burgare 180
Pulled pork
pommes frites, syrad rödlök, jalapeño

Tillägg: Liten sallad 20

Alltid på Åtellet

Marconamandlar 55

Oliver 55

Charktallrik
charkuterier, ost, oliver, mandlar, lantchips 225

Toast Skagen
räkor, citron, rödlök 175/230

Roslagsschnitzel
sockerärtor, brynt smör, tomatsallad 245
pommes frites istället för potatis? +20

Åtellets sallad
Västerbottencaesar, avokado, krutonger 260
välj mellan handskalade räkor eller friterad pannoumi

Chokladtryffel
kola & havssalt 45

Boka bord

Om ni önskar boka bord för fler än 9 personer kan ni skicka in en bokningsförfrågan nedan. Vi kommer då kontakta er om det finns möjlighet för oss att ta emot er eller inte. Alla sällskap som är större än 9 personer behöver förbeställa maten och meddela oss några dagar innan.

Önskar ni boka bord för frukost väljer ni standardbokning, antal personer och sedan en tid under frukost.

Vi är ett kontantfritt hotell och restaurang. Vid fakturering måste ni kontakta oss via telefon eller mejl innan ankomst för att meddela detta och få godkännande tillbaka annars gäller betalning med kort på plats.

Åtellet, lunch
sv_SESwedish