Åtellet har både enkelrum och dubbelrum att hyra.

Åtellet är byggt i trä i en stil inspirerad av det sena 1800-talets grosshandlarvillor. Tanken är att återskapa en del av den karaktär som präglade Norrtälje vid den här tiden. Välmående skärgårdsstad, byggd och smyckad i trä. Tummelplats för såväl Albert Engström-figurer som kung Oscar-gelikar.
Ett hotell i Norrtälje för alla.

Totala ytan är 1100 m2 och är fördelade på 18 dubbelrum, 4 enkelrum, restaurang, bar, bastu och konferensvåning med sällskapsrum. Stor terrass med utgång från vårt sällskaprum där du har en underbar vy över Norrtälje viken. Naturligtvis är hela vårt hotell rökfritt.

Rummen är inredda i nordisk, tidlös stil med emfas på trivsel och bekvämlighet. Alla våra rum är rökfria. Möbler och snickerier är specialritade för Åtellet och har tillverkats av ett litet snickeri i Småland. En rolig detalj är att alla rum bär namn och karaktär efter en kummel i vår skärgård – dekorativa sjömärken som var och en har sin speciella historia. Alla rum har en egen unik bild på en kummel ovanför sängen och bilderna ha vår kända Roslags fotograf Roine Karlsson tagit. Vi har möjlighet att erbjuda guidade båtutflykter till respektive kummels plats. Flertalet av våra rum har en underbar utsikt över Norrtälje viken.

Enkelrum

Svanen-märkt säng, en skön fåtölj att sjunka ned i med bok eller iBook. Massiva trägolv, dusch och wc med klinkergolv. Möjlighet att välja kudde efter tycke och smak (dun, hög, låg eller nacke). Åtellet rymmer 4 enkelrum.

Dubbelrum

I dubbelrummen finns en Svanen-märkt dubbelsäng, två sköna fåtöljer, massiva trägolv, dusch, vissa med badkar och wc med klinkergolv. Möjlighet att välja kuddar efter tycke och smak (dun, hög, låg eller nacke). Flertal rum har fransk balkong. Totalt har vi 13 dubbelrum varav 1 är handikappanpassat.

Deluxrum

Alla dubbelrum Delux har större balkong med sittplats för flera personer. Ni finner en Svanen-märkt dubbelsäng, två sköna fåtöljer, massiva trägolv, dusch, vissa med badkar och wc med klinkergolv. Möjlighet att välja kuddar efter tycke och smak (dun, hög, låg eller nacke).totalt finns 5 deluxrum varav 1 är handikappanpassade.

Du får alltid bäst pris om du bokar via vår egen hemsida.

Sätt guldkant på er vistelse hos oss & beställ upp lite gott till rummet!

Hotel, Åtellet i Norrtälje
Enkelrum i norrtälje